Лиц. МБАЖТКУ серия АБ №2207915.   Тел.:     

Публикации:

АСК "Дом Деревянный"
- это качественные деревянные дома, сауны, бани, беседки, дачи, коттеджи, лестницы из "дикого" необработанного бревна, оцилиндрованного бревна и бруса.

Для гарного пирога потрібна якісна начинка


Особливість каркасного будинку - розділення функцій несучих та огороджуючих конструкцій. Несучі функції виконує каркас, огороджуючі бере на себе утеплювач в комбінації з вітру-, гідро-і парозащітнимі матеріалами. Завдяки такому розподілу ролей каркасний будинок простіше зробити теплим, ніж, наприклад, цегельний або брусовой. Досить збільшити шар утеплювача, не нарощуючи «потужності» несучої конструкції.

Стіна каркасного будинку в розрізі подобна листкового пирога. Якщо розглядати її конструкцію зсередини назовні, вона виглядає приблизно так:

  • Внутрішня обшивка;
  • Шар пароізоляції;
  • Каркасна конструкція, проміжки в якій заповнені утеплювачем;
  • Вітрозахисною мембрана;
  • Зовнішня обшивка каркаса;
  • Фасадна облицювання (якщо потрібна).

Всередині цього «пирога» заховані всі інженерні комунікації, що забезпечують сучасний рівень життєвого комфорту мешканцям будинку. Кожен шар виконує своє завдання, а вся конструкція в цілому відрізняється високою енергоефективністю і відповідає сучасним вимогам до житла для комфортного проживання в будь-якій кліматичній зоні. Якщо якийсь із елементів виходить з ладу, доводиться розбирати всю конструкцію. Тому так важливо прагнути до того, щоб усі інгредієнти мали приблизно однаковий термін придатності. Економія, здавалося б, на дрібницях може привести до фінансових втрат в майбутньому, але і переплачувати за какой-то з компонентів, щоб він прослужив довше інших, позбавлена сенсу.


дома из дерева

дома из бруса

дома из сруба

Яндекс цитирования

Редизайн:
www.orion-studio.com.ua