Лиц. МБАЖТКУ серия АБ №2207915.   Тел.:     

Публикации:

АСК "Дом Деревянный"
- это качественные деревянные дома, сауны, бани, беседки, дачи, коттеджи, лестницы из "дикого" необработанного бревна, оцилиндрованного бревна и бруса.

Статті про каркасну технологію будівництва будинків


Защита деревянных конструкций от гниения Захист дерев'яних конструкцій від гниття

Дерев'яні конструкції під впливом температури, вологості та інших факторів схильні до загнивання. Їх можуть руйнувати так звані будинкові грибки, які з'являються, як правило, в сирих, непроветріваемих місцях. Небезпечним шкідником дерев'яних конструкцій є жук-древоед, або точільщік.

Глиносоломенная кровля Глиняно-солом'яна покрівля

Ця покрівля дешева, нескладних у виготовленні, вогнестійкий, але досить важка, тому вимагає ухилу даху 40-50 градусів. Термін служби її 25-30 років, а при своєчасному ремонті довше. Вихідним матеріалом служать солома і глина. Солома повинна бути без трави і гнилі. Глину можна застосовувати тільки рідку, з вмістом піску не більше 15%.

Заводской или домашней сборки Заводський каркас або домашньої зборки

Існує два основні методи будівництва будинків за каркасною технологією: каркасно-панельний і каркасно-рамковий. Перший можна порівняти зі знайомим кожному великопанельних житлове будівництво: на будмайданчик привозять готові модулі - з обробкою, змонтованим вікнами і дверима - і з них збирають типові п'яти-, дев'яти-, двенадцатіетажкі.

Для хорошего пирога нужна качественная начинка Для гарного пирога потрібна якісна начинка

Особливість каркасного будинку - розділення функцій несучих та огороджуючих конструкцій. Несучі функції виконує каркас, огороджуючі бере на себе утеплювач в комбінації з вітру-, гідро-і парозащітнимі матеріалами. Завдяки такому розподілу ролей каркасний будинок простіше зробити теплим, ніж, наприклад, цегельний або брусовой.

Каркас – конструктивная основа вашего дома Каркас - конструктивна основа вашого будинку

Основу каркасного будинку складає власне каркас, обшитий з двох сторін листовим або погонажних матеріалами. Каркас тримає на собі все, що вище фундаменту, його несуча здатність розраховується з урахуванням статичних та динамічних навантажень, що виникають всередині і зовні будівлі. Міцність і довговічність каркаса забезпечується міцністю і довговічністю матеріалів, з яких він виконаний.

Высокая энергоэффективность малыми средствами Висока енергоефективність малими засобами

Саме завдяки появі сучасних утеплювачів цей тип домостроения знайшов нове життя. Утеплювач займає центральне місце в каркасній конструкції, як в прямому, так і в переносному значенні. Тому дуже важливо, щоб він зберіг свою ефективність на весь термін служби конструкції.

Защита от влаги, ветра и пара Захист від вологи, вітру та пару

У вітряна погода навіть товстий вовняний светр погано захищає від холоду. Але варто одягти зверху ветровки з тонкої непродуваемой тканини, і стає тепло і комфортно. Точно така ж ситуація і з нашим будинком: утеплювач, що складається з мінеральних волокон, буде добре зберігати тепло, тільки якщо з зовнішньої сторони захистити його від вітру спеціальної вітрозахисною плівкою.

Внутренняя и внешняя обшивка Внутрішня і зовнішня обшивка

В якості внутрішньої обшивки каркасних конструкцій використовуються дерев'яна вагонка, гіпсокартон, древесноволокнистые або деревостружкові плити, фанера. Якщо стіна або частина стіни убезпечує приміщення з підвищеною вологістю - ванну кімнату, пральню і т. п., то для внутрішньої обробки повинні застосовуватися спеціальні вологостійкий матеріали.

От фундамента до крыши Від фундаменту до даху

Одна з серйозних «статей економії» каркасного будинку - фундамент. Каркасний будинок в 5-6 разів легше кирпичного, тому масивний фундамент йому не потрібен, а адже саме фундаментні роботи зазвичай самі складні і дорогі. В залежності від висотності та площі будинку, матеріалу облицювання і, головне, типу грунтів можуть використовуватися різні типи полегшених закладення фундаментів 30-40 см.


дома из дерева

дома из бруса

дома из сруба

Яндекс цитирования

Редизайн:
www.orion-studio.com.ua